Vrienden van Stormvogels

In 1985 is onze Scoutinggroep “de Stormvogels” opgericht. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de grootste scoutinggroep van Nederland voor leden met een beperking. De Stormvogels kijken naar de mogelijkheden van de leden, niet de beperkingen! Iedere 2 weken komen ruim 60 leden naar onze scouting en zijn wij met ongeveer 20 vrijwilligers bezig om er weer een feestje van te maken. En dat lukt steeds maar weer!

Gelukkig mochten we in de afgelopen jaren al vaak rekenen op steun uit onze omgeving. Op alle gebieden; extra vrijwilligers bij een activiteit, aandacht in de media maar ook financiële ondersteuning. We hebben een prachtig pand wat goed onderhouden moet worden en aan hoge eisen moet voldoen. Hier is helaas veel geld voor nodig.

Daarom hebben wij al een hele fijn club mensen om ons heen:

Vrienden van Scouting de Stormvogels

Wij zijn op zoek naar nog meer vrienden die ons financieel willen ondersteunen. Mensen die graag iets over hebben voor de medemens maar het zelf vaak te druk hebben om bijvoorbeeld actief bezig te zijn als vrijwilliger. Of wellicht het al druk hebben als vrijwilliger, maar dan bij een andere organisatie.
Wat vragen wij? Wij vragen een donatie van € 50,- per jaar. En dat is nog geen euro per week!!!
Wat krijgt U ervoor terug? Heel erg veel:

• Een enthousiaste groep leden en vrijwilligers die lekker door kunnen gaan met hetgeen ze graag doen op de zaterdagmiddag.
  • Voldoening van het sponsoren van zo’n geweldige groep.
  • U wordt middels digitale nieuwsbrief een aantal x per jaar op de hoogte gehouden van onze vereniging.
  • Uitnodiging voor bijzondere activiteiten van de groep.

Heeft U ook interesse om onze vriend te worden? Laat dan een berichtje achter bij “Contact” en wij nemen vanzelf contact op!